viernes, 8 de marzo de 2013

DEL BALCÓ sessions


dv  15 · Porko Nero
dss 16 · Marsupilami
diu 17 · Black Chancho
dill 18 · Krles Sound Selector
dim 19 · Black Chancho
 
Una nova aposta per la bona músic al Naraniga. Totes les vesprades de Falles instalarem una cabina a un dels balcons que donen al carrer Sant Vicent per compartir amb tots vosaltres, els que ens visiten i els vianants el millor de la música que és referència al nostre local.


Els dos pilars fonamentals d'este cicle denominat "del Balcó Sessions" seran KRLES SOUND SELECTOR i MARSUPILAMI.


Carles Peris és un valor segur i un dels principals actius del rebost musical del nostre local, un malalt de la música que sap transmetre com pocs l'esència del Niga amb els seus sets elegants i plens de varietat. Dilluns per la vesprada ens farà gaudir amb un recull de temes de diversos estils Afro, latin, jazz i soul. 


Miquel Palomero
baix l'àlies de Marsupilami debuta oficialment dissabte per la vesprada al Naraniga. Sense dubte una de les nostres apostes de futur per mantindre el nostre segell musical. Un buscador incansable de nous temes i rareses amb predileció pel funk i les línies instrumentals. Un jove melòman amb un gust que segur soprendra.


Per a les altres sessions Black Chancho/Porko Nero dos dels pseudònims darrere els que s'amaga Vicent Aleixandre. Prepara un recull del millor que sona per les vesprades de birres i bon rotllet al Naraniga. Funk, soul, latin, ska i predilecció per les versions.







No hay comentarios:

Publicar un comentario