jueves, 3 de mayo de 2012

Presentació Sailor Jerry · Rock, tatoo & Ron!!!



Us presentem Sailor Jerry, un Ron inspirat en el pare de la "old school tatto". Norman Sailor Jerry Coolins. El seu ron és molt més que un ron és un estil de vida.

Un Ron alternatiu inspirat en els mariners del anys 50; amb aroma de vainilla, caramel, canyella i unes notes de nou moscada i ametlla. Subtil i equilibrat com l'obra de Jerry.



El seu gust deixa marcat el paladar dels que el tasten, tant com els tatuatges del seu inventor.
Esta beguda es defineix pels valors i l’actitud de l’home al que representen: un gení creatiu, passional; un home polifacètic que gaudia de la vida sense importar-li el que pensara la resta. Tot aço va fer d’ell una persona autèntica, com la seu obra que permaneix intacta al llarg dels anys.

Norman Keith Collins, també conegut com, “The Man” y també conegut com Sailor Jerry és tota una llegenda en el món del tatuatge, un mestre de mestres. Va crear un estil únic de gran llegat que perdura a día d’avui.

Als 19 anys es va allistar a la marina americana, una època en que els mariners tenien el ron com millor company. En algunes ocasions li afegien espècies per millorar el gust, per fer-los únics i millorar la seua qualitat i duració.

Sailor Jerry va viatgar per tot el món impregnant-se de diverses influències artístiques,p rincipalment l’oriental. Es va enamorar de Hawaii, tant és aixì que va obrir el seu propi estudi de tatoos al barri xinès de Honolulu, que posteriorment es convertiria en la meca de l’art de marcar la pell.


Unint totes estes experiències vitals Sailor Jerry va crear el seu propi ron que comparteix els mateixos standards de qualitat i artesania que la seu obra.

Des d’ara pots descobrir-lo al Naraniga, on the rocks o acompanyat amb el teu refresc i una rodanxa de llima o llima dolça.


Amb cada copa de Sailor Jerry participa en el sorteig d'una guitarrra elèctrica

No hay comentarios:

Publicar un comentario