sábado, 31 de agosto de 2019

El Gran Miercoles dissabte 31 d'agost

 


 

La unió de conceptes per a alguns oposats pot tenir resultats sorprenents ... Un estil 100% negre amb un altre blanc a més no poder es troben a la vora d'una platja inhòspita de grans onades sobre les quals cavalcar!!!
Els deserts que recorregueren els malfactors, les onades de Waikiki, les noies boniques en bikini, ... tot això observat des de dalt de Weireka Hills !!!
Projecte creat per membres de bandes com: Dwomo, Ki Sap / The Shake It Up..s, The Peanut Vendors, Malarians, Pataconas, The Golden Singles Band, Els Calaveres, Les Dames i l'Orquestra Invisible, ...
Clàssics de l'escena Jamaicana interpretats al més pur estil Surf Fronterer, Himnes de la música Surf portats a les més antillana de les seves formes, més un bon grapat de composicions pròpies. Hi ha un racó de la nostra imatgeria on l'esperit de Don Drummond ha posseït als Ventures com si d'una pel·lícula de Sèrie B es tractés. Un lloc en el qual Augustus Pablo condueix un descapotable cap a la platja acompanyat d'una impressionant rossa platí anomenada Peggy Sue, amb una sola cosa en ment: Surfejar l'onada perfecta !!! Trobar-se amb el particular Gran miércoles !!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario