jueves, 20 de junio de 2019

PROGRAMACIÓ Naraniga PLATJA · 20 AL 24 DE JUNY



PROGRAMACIÓ Naraniga PLATJA · 20 AL 24 DE JUNY
Obert tots els dies des de les 17h


Food Truck: The Funky Corner

-DJ SKINNY
dijous 20 de juny 20 i 23 hores
Naraniga Platja
DJ SKINNY: Jove deejay nascut a Vila-real en 1993, els seus inicis en la música urbana vénen des de molt menut assistint a esdeveniments de tot tipus de gènere musical, en alguns com a col·laborador. Va estudiar imatge i so, i ambe el temps va decidir encetar diversos projectes com els que manté a dia d'avui amb el seu programa de ràdio Street Underground ràdio i organitzant esdeveniments per la província de Castelló. Al març de 2017 va debutar per primera vegada a les festes de la Magdalena en un esdeveniment organitzat mitjançant la ràdio i fins a dia d'avui segueix actiu amb les seves sessions de reggae, danechall, dub, hip-hop i altres estils relacionats, també es troba ara mateix al costat de Shimox (Cantant de RAP), entre d'altres cantants. Compartint escenari amb: Youthical Vybz, Fakir, Dobledy, Ital Erik & Ndumi Blackninja, Acido420, Sabio, Dj Soes, Kran F, Mistah Godeh, Mapuxe Sound…


-TATIANA JAVALOYES + a la nit BLACK CHANCHO
divendres 21 de juny - 20h. - Taquilla Inversa
Naraniga Platja

Nascuda i criada a Borriana. Vaig començar com a cantautora fa poc menys de sis mesos. La meua música és inspirada per la cultura negra, en especial, pel sud dels Estats Units i Nova Orleans. Es podria dir que les meues composicions són una mescla de blues, country i soul.


-Assaig obert de la Muixeranga de La Plana
dissabte 22 de juny 18 hores
Naraniga Platja · Platja de l'Arenal Borriana

A la Muixeranga de la Plana treballem per recuperar la tradició de la Muixeranga als nostres pobles, fomentant la participació de tot el públic i col.laborant amb diferents entitats, col.lectius i events per tal d'aconseguir fer-la popular.
Els valors que envolten la Muixeranga són el sentiment de família, de treball en equip, d'esforç, de solidaritat, d'unitat, de superació, d'integració, de llibertat.
Setmana rere setmana la nostra família va creixent, fent possible la realització de noves i espectaculars figures en un ambient familiar, càlid i festiu que ens motiva per seguir treballant i gaudint de la Muixeranga.


-Este dissabte al Naraniga Platja acollim la festa de presentació del 2º Morella Swing Weekend 2019 que organitza la crew de Swing i au Castellón
Obrirem a les 17 hores amb bona musiqueta i la mar a quatre passes. A les 19 Taller de Lindy Hop. A les 20 en directe la banda "Dinette" amb swing i manouche (Taquilla Inversa):
Després exhibició de Lindy Hop i Claqué. Per agafar forces tindrem a la família The Funky Corner i alguna sorpresa més. A la nit Bernat Fa amb els seus vinils. Prepareu les de ballar perquè dissabte la tornem a liar al Niga Platja! #naranigaplatja


En directe "DINETTE" - Swing/ Manouche
dissabte 22 de juny 20 hores - Taquilla Inversa
Festa presentació 2º Morella Swing Weekend 2019
Naraniga Platja - Platja de l'Arenal · Borriana

DINETTE està format pels nord-americans Noah John Young i Travis Smilen a les guitarres, la francesa Fanny Valentine a la veu i els valencians Carlos Rubio al contrabaix i Claudi Ferrer al clarinet. Amb Dinette, el Swing més clàssic es barreja amb el Manouche o gipsy més enèrgic. Ideal per als amants del Swing i el Lindy-hop, i molt emocionant per qui escolta aquest estil per primera vegada.
-NIT DE SANT JOAN
PASQUMAN DJ
diumenge 23 de juny / 20 i 23h.
Naraniga Platja
Diiumenge a la nit fem foguera i ballem amb Pasquman dj amb la maleta ben carregada de música negra i altres temacles ballables.  

-INO SELEKTAH / Reggae · Dub · Steppa
dilluns 24 de juny 19:30
Naraniga Platja

Ino Selektah és una jove artista de Borriana. Creativa, sensible i compromesa que comença a experimentar amb la música i ens ofereix una selecció dels temes que li agraden i la inspiren. Dilluns podrem escoltar per primera vegada la seua música al Niga Platja. Tot un plaer.
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario