miércoles, 13 de febrero de 2019

MC ALBERTO IN SESSION, dissabte 23 febrer a la nit


MC ALBERTO IN SESSION
Hiphop - Reggae - Soul - Funk
dissabte 23 febrer a la nit
NARANIGA

MC Alberto és un dels principals pioners i activistes difusors de la cultura hip hop a l'estat espanyol. El seu esperit creatiu i aperturista el fa ser un artista multidisciplinari, realitzant des de 1994 fins a l'actualitat sessions musicals com a DJ amb el pseudònim de "MC Alberto In Session", on ens ofereix un còctel rítmic en el qual fusiona hip hop amb reggae, dancehall, funk, soul, R&B i disc dels 70.

És a més de selector musical, compositor i MC, té dos discos al mercat i amb tots dos ha obtingut molt bona acollida tant per part del públic com dels mitjans de comunicació, el seu àlbum “El Ritmo de la Calle. Regreso Al Pasado” (Mésdemil, 2011) va obtindre el premi “Mejor Disco del Año de Música Urbana/Hiphop/Fusión”, i el seu álbum doble “Vengan A Ver” (Mésdemil, 2015) va rebre el premi" Mejores Letras Poéticas".

Des de finals dels 80 ha publicat textos i il·lustracions en nombrosos llibres. Ha estat també redactor, cronista i fotògraf en diverses revistes musicals entre les quals destaquen Mondosonoro, Hip-Hop Life i Hip Hop Nation. Ha treballat des dels primers anys 90 com a locutor, realitzador i presentador de programes músic-culturals en ràdio, televisió i plataformes digitals. Ha conegut i entrevistat a grans mites i llegendes com Public Enemy, KRS One, Run DMC, De La Soul, Cypress Hill, DJ Jazzy Jeff, Mellow Man Ace, Miriam Makeba, Rita Marley, Kraftwerk, Femi Kuti, U-Roy .. .

Si vols que la teva ànima balle tant com els teus peus, no te pergues a MC Alberto In Session.


No hay comentarios:

Publicar un comentario