martes, 2 de octubre de 2018

CARLOS CARRANZA BLUES - Córdoba · Argentina


CARLOS CARRANZA
BLUES - Córdoba · Argentina
dilluns 8 d’octubre · 20 h.
Naraniga Gastromusic
TAQUILLA INVERSA
Carlos Carranza porta a l'escena del Blues des de principi dels noranta, quan integrava el duo acústic Blue Devils fins a 1995. En 1996 passa a integrar La Vagabunda, amb la qual realitza diversos shows pel país, com a banda d'acompanyament de Botafogo, a festivals de Blues i Jazz, telonejant a artistes com La Mississippi, Botafogo, Deacon Jones i Bruce Ewan.
També s'ha convertit en un multiinstrumentista usant en viu i enregistraments banjo, mandolina, dobro, bateria i baix. Es destaca en l'ús del Slide pel que es troba realitzant col·laboracions via web amb músics de l'exterior.
El 2001 editen "Esta noche", també conegut com "Custom Blues". El 2002 la banda es separa seguint amb el armoniquista i cantant Damián Duflos (actualment a Neuquén amb The Jackpots) en duo, amb qui grava un cd encara inèdit acompanyats per Beto Graff en bateria i Fernando Olmedo al baix fins a 2003.
El 2004 comença, ja en forma solista, acompanyat per "9 SUR" actuacions en diferents pubs de la ciutat de Córdoba i l'interior, amb qui grava un demo de quatre temes. També acompanyant a Luis Robinson i sent convidat en Festivals de Jazz (Río IV y Santa Rosa La Pampa).
Durant 2009 va acompanyar a músics com Luis Robinson, gran armoniquista de la Mississippi, Ricardo Tapia, Don Villanova.

No hay comentarios:

Publicar un comentario