viernes, 17 de agosto de 2018

VII Aniversari Naraniga/ Mash Masters + Ponent Roots


VII Aniversari Naraniga/ Mash Masters + Ponent Roots
25 d'agost · Naraniga Platja
Ja tenim cartell per a celebrar amb tots vosaltres el nostre seté aniversari i acomiadar una temporada d'estiu màgica. Dissabte 25 d'agost obrirem a les 16 hores i des de les 19 podreu gaudir de les sessions de Ponent Roots i de Mash Masters. A més tindrem food trucks, regals i moltes sorpreses.
Anem a ballar fins la matinada!!!
Ponent Roots és el tipus de Festival que a l’Edu i l’Uri els agradaria anar a la seva ciutat, amb aquest simple plantejament, aquests dos amants de la música negra i totes les seves variants, ara fa cinc anys es reuneixen i s’inventen, trencant utopies, el Festival de Músiques Negres de Lleida. Conscients de què allò que tant els hi agrada podia agradar a molts altres oients de música en viu.
Porten ja més de 6 anys, dinamitzant l’escena musical a Ponent, i han organitzat diferents esdeveniments, desde el Festival, a concerts de petit format, a escenaris de festa major de Lleida o punxades (sempre en format vinil) a varis esdeveniments programant artistes sempre de renom com, The Skatalites, Myles Sanko, The Excitements, Mambo Jambo, Bitty McLean, Natty Bo, David Hillyard, The Gramophone Allstars, The Uppertones o Soweto entre molts altres.
Treballen amb la il·lusió de fer partíceps els ususaris i públic, arribant de forma col·loquial als espectadors.
“Roots & Culture” i “Do it yourself” son els seus lemes de capçalera per tirar endavant aquest projecte.
Mash Masters naix l’estiu de 2012 a la capital de la Plana com un nou projecte musical de 4 joves amants de la música negra i col·leccionistes de vinils decideixen ajuntar-se per crear un col·lectiu de dj’s inspirat en la cultura jamaicana i caribenya del sound system. En les seves sessions només hi ha un objectiu, fer ballar al públic a través de la millor música negra i tropical de tots els temps. Des de Brasil a Jamaica passant per la música afroamericana i els ritmes llatins més clàssics. Un còctel de FUNK, SOUL, REGGAE, SKA, SAMBA, CUMBIA, BOOGALOO, RUMBA e influències de ritmes més actuals com Hip-Hop, dancehall, la música electrònica i la cultura del djing. Els remixos (alguns de producció propia) i els “mashups” (és a dir, reproduir dos cançons simultàniament) amb ritmes clàssics jamaicans o llatins són les seves principals senyes d’identitat. WE ARE COCKTAIL SOUND MACHINE !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario