jueves, 23 de febrero de 2017

Dijous 23 de febrer al Naraniga a Randy Greer and The Cole DiggersDijous 23 de febrer tindrem al Naraniga a Randy Greer and The Cole Diggers (Enric Peidro, Jaume Pedrós, Diego Barberà).
El cantant nord-americà Randy Greer és sens dubte un dels cantants masculins de Jazz més sòlids de l'escena internacional. Dotat d'una veu excepcional, és considerat un dels pocs hereus de l'estil vocal del inimitable Nat King Cole, que Greer reconeix com la seva màxima influència al costat de Cab Calloway, Billy Eckstine i altres. Nieto del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer, no és d'estranyar que Randy creixés en una família amb clares inclinacions musicals. Des de molt jove s'interessa per la música i especialment pel jazz i aviat cursa estudis a la Berklee School of Music, on es gradua i inicia una carrera com a solista que anys després l'ha portat a ser un dels cantants de Jazz masculins més reconeguts a nivell internacional ia actuar en festivals de jazz al voltant del món (Suïssa, Holanda, Alemanya, Japó, Itàlia etc ..) així com gravar i / o actuar al costat de músics de la talla de Stanley Clarke, Jesse Davis i molts altres. Greer compta amb una àmplia discografia al seu nom, entre la qual cal destacar els àlbums realitzats al costat del trio del guitarrista Robin Nolan, la Barcelona Jazz Orchestra o el pianista català Ignasi Terraza.
El 2011, Greer inicia la seva solaboración amb "The Cole Diggers" un grup el nom fa clara referència a la música de Nat Cole i és sens dubte una formació feta a la mida de les necessitats d'un cantant de la categoria de Greer.En seva primer Cd al costat del grup, Randy Greer contínua explorant el llegat musical de Nat King Cole .i amb tota seguretat "Naturally" és sens dubte el treball més personal de Greer fins a la data, tant per l'exquisida selecció del repertori, com per la perfecció i domini que ha assolit en el seu estil vocal, que remet directament al seu mentor Nat Cole però al que Greer, al llarg dels anys, ha sabut dotar d'una extraordinària calidesa i una personalitat pròpia en la qual destaquen la puresa de la seva veu , la seva extraordinària afinació i el seu sofisticat sentit del ritme, totes elles qualitats destil·lades al llarg de més de 30 anys de carrera que en aquest nou treball mostra amb més rotunditat que mai, prova de la seva gran maduresa estilística i del fantàstic moment creatiu que viu aquest gran cantant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario