jueves, 23 de junio de 2016

4t FESTA SONIDERA SALSAMUFFIN SOUNDSYSTEM ft Sargento Garcia & Supa Bassie + Mash Masters




4t FESTA SONIDERA (latin soul, boogaloo, salsa i molta cumbia)
Començarem de vesprada amb els nostres vinilets i més tard:
SALSAMUFFIN SOUNDSYSTEM ft Sargento Garcia & Supa Bassie
SONIDERO STEREOTONE (dancehall classics meets cumbia)
MASH MASTERS (special latin set)
Com sempre, al Naraniga Gastromusic (Platja de l´Arenal - Borriana)

 


Es coneix a Sargento Garcia com un cantant que sempre ha estat i està envoltat de bandes formades per músics increïbles amb un xou espectacular ple de energia; però qui realment coneix el Sargento Garcia, sap que el Sargento va començar fa 15 anys amb un sound System Parisenc amb el nom de: "BAWAWA SOUND SYSTEM ", des de llavors el Sargento no ha estat mai lluny del concepte del Sound System sempre relacionat estretament amb el seu treball amb el Col·lectiu iye
IFE. Després de diverses experiències amb aquest format i diverses gires internacionals neix: Salsamuffin Sound System .....

Salsamuffin Sound System és una crew de Djs / Cantants entre els quals enstrobem amb Artistes com Sargento García i Supa Bassié. Ells són els responsablesde les Salsamuffin Sessions i els especials de Reggae a Ràdio Timbo, la ràdio Independiente..del Sergent García. Des de fa un any i mig Salsamuffin Sound System són també els responsables de la programació de les Barri del Carme Dancehall Reggae Parties al cor del centre històric de la ciutat de València en el Turmix Club.
En les sessions en directe de Salsamuffin Sound System, aquests veterans dels plats, micròfons i taules de mescles ens ofereixen una impecable selecció musical que ens transporta en un viatge sonor que va des del Reggae i el Hip Hop a la música llatina passant pels sons més negres provinents d'Àfrica. Les seves sessions són complementades amb un Gran show al micròfon carregat de bona vibració i energia al mes pur estil del soundsystem jamaicà, disparant les seves afilades líriques sobre riddims provinents de Jamaica i sobre instrumentals de producció pròpia en les quals es barreja el Reggae amb música llatina i la Black Music en general.
Per descomptat, no falten els Hits del sergent que porten més de 10 anys entusiasmant al públic de tots els països que va visitar a la ruta interminable d'aquesta professió.
100% Bona Vibra i 100% Ball assegurat en les seves Xous
Música d'arrels per a gent de Barri !!!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario