lunes, 21 de marzo de 2016

Totes les pasqües al Naraniga Perfect Serve The Botanical's GinTotes les pasqües al Naraniga!! Perfect Serve The Botanical's Gin a 6 euros.

The Botanical's Premium London Dry Gin es destil a Langley Distillery, utilitzant dos petits alambins, tots dos destil·len i funcionen de forma independent, la fusió de les dues destil·lacions dóna lloc a una ginebra única, rica en matisos i d'una qualitat excepcional. Només es selecciona una petita part de la destil·lació, la de major puresa, rebutjant la resta.
Mai abans en la història de la ginebra s'havia quantificat la fusió de 14 botànics (Baies de Ginebre, Llavors de Coriandre, Pell de Taronja, Pell de Llimona, Canela en barra de la Xina, Canyella en branca, Arrel d'Iris, Arrel d'Angèlica , Arrel de Regalèssia, Nou moscada, Pell de Aranja, Azahar de Llimoner, Azahar de Taronger i un Ingredient secret) que es consideren essencials en l'elaboració de la London Dry Gin, al costat d'un alcohol (5 vegades destil·lat) procedent del blat de la més alta qualitat, per crear una ginebra única, d'edició limitada i destil·lada de forma artesanal en petits alambins de coure John Dore (estimat com el Rolls Royce dels alambins).

No hay comentarios:

Publicar un comentario