domingo, 7 de febrero de 2016

Mayka Edjole & Edu Big Hands en directe al Naraniga

 

Divendres 12 de febrer a la nit vos presentem un terratremol de música negra a l'escenari del Naraniga. En directe contarem amb la parella formada per Mayka Edjole a la veu i Edu Big Hands a la guitarra.

Mayka Edjole, que també veuràs escrit Mayka Edjo, va ser una de les majors revelacions de l'escena negra internacional quan, el 2005 va destacar com a vocalista de The Sweet Vandals. Els primers EPs que la formació va editar en Funkorama Records, van fer d'ella una de les més admirades soul sisters del moment: no hi ha dubte que la seva potent veu va captivar a tots els amants del funk. És, sens dubte, un dels majors talents vocals dels descoberts a principis d'aquest tercer mil·lenni. Des de llavors, ha participat, amb The Sweet Vandals, en festivals de prestigi per diversos països europeus i, per descomptat, actua regularment a les millors sales espanyoles. A més, és una vocalista molt sol·licitada per productors de l'escena negroide / electrònica, com Casbah 73 (en Pushin '40) o Soul Vigilants (en Background Noise), i tot apunta que seguirà sent així durant anys. Abans d'adquirir notorietat com a cantant de The Sweet Vandals, va ser solista de Moby Dick Club Band, del Mengano Quintet i de Talkin 'About i va participar en discos de Pilar Machi, Sergio Dalma i La Cabra Mecánica i en diversos anuncis. També va ser participant del cor gospel Inside Voices (dirigit per Sheilah Cuffy) i punxadiscos -amb el nom artístic de DJ Maykaña- habitual de sales madrilenyes com La Boca del Llop o El Jonc.

Edu " Bighands " és un guitarrista i cantant de Blues amb una projecció internacional impressionant. És un estudiós i gran coneixedor del gènere, des del seu estil més antic i rural (guitarra acústica i en solitari ) fins al Blues elèctric.

El 1999, va gravar el seu primer mini CD "We love the life we live" (Gaztelupeko Hotsak) i el 2001 va gravar el seu primer CD al costat de WHISKEY TREN " Beethoven Hot Sessions Vol. 1" (Bitxo Records ) .

Cal fer especial esment a la seva presència en els Festivals de Blues de Códoba i Algesires i Antequera ( Màlaga ), Reus (Tarragona ), Cazorla i Cerdanyola compartint cartell amb artistes de la talla de Skeeter Brandon, John Primer i Raimundo Amador .

No hay comentarios:

Publicar un comentario