miércoles, 2 de septiembre de 2015

IV ANIVERSARI NARANIGA


Després d'un estiu molt intens arriba setembre, el temps del nostre aniversari.
Ja fa 4 anys que vam obrir les portes del Naraniga Gastro&Music. 4 temporades en les que hem rebut el recolzament de tots vosaltres!!! El dissabte 5 començem a celebrar-ho com toca amb els Mash Masters, la cocktail sound machine, amb una de les seues increibles sessions.
Divendres 11 Black Chancho amb els seus vinils i dissabte 12 el gran Cinnamon dj ens farà ballar fins altes hores!
Gràcies per compartir-ho amb nosaltres. SEGUIM BALLANT!!!

IV ANIVERSARI NARANIGA

DISSABTE 5 SETEMBRE - MASH MASTERS
DIVENDRES 11 SETEMBRE - BLACK CHANCHO
DISSABTE 12 SETEMBRE - CINNAMON DJ

------------------------------



Els nostres amics de Mash Masters no podien fallar al nostre IV aniversari. Dissabte 5 de setembre prepareu-vos per ballar al Naraniga!!!
Mash Masters naix l’estiu de 2012 a Castelló de La Plana com un nou projecte musical de 4 joves amants de la música negra i col·leccionistes de vinils que decideixen ajuntar-se per crear un col·lectiu de dj’s inspirat en la cultura jamaicana i caribenya del sound system.
A les seves sessions només hi ha un objectiu, fer ballar al públic a través de la millor música negra i tropical de tots els temps, des de Brasil a Jamaica passant per la música afroamericana i els ritmes llatins més clàssics. Un còctel de FUNK, SOUL, REGGAE, SKA, SAMBA, CUMBIA, BOOGALOO, RUMBA i influències de HIP HOP, DANCEHALL i la cultura del djing.
Els remixos (alguns de producció propia) i els “mashups” (és a dir, reproduir dos cançons simultàniament) amb ritmes clàssics jamaicans o llatins són les seves principals senyes d’identitat que junt a les joietes en vinil de les seues maletes creen un còctel musical que no podras parar de ballar.
WE ARE COCKTAIL SOUND MACHINE !!



Black Chancho és el dj resident i programador del Naraniga. La música l'ha acompanyat des de ben menut de la mà del seu pare, melòman empedernit i percussionista de bandes locals dels 70. Influenciat per bandes com Osibisa i Eric Burdon and War naix els seu gust pel funk i els ritmes africans.

La seua trajectòria personal el convereteix en una esponja sonora, escoltant des de Canço Protesta a Hardcore dels 90 fins a flamenc o Drum and Bass, passant pel Hip Hop, Reggae i Rock and Roll o música llatinoamericana. Una amalgama musical que l'acompanya des de sempre.

Vicent Aleixandre des de la seu faceta de programador convida a djs i selectors variats al Naraniga amb l'intenció de compartir el missatge músical amb els seus amics i clients. A més d'aprofitar per a descobrir nova música i ampliar el ventall de propostes dels locals.
Cinnamon dj és un gran fan de la música desde ben xicotet, un adicte compulsiu a música en viu de diversos estils i subgeneres. Desde que va començar a puntxar en el 2005 al Octopussy Psycho Groovie Club a Castelló i en el Shangri-La Beach Club a Benicassim ha fet un recorregut ample en els seus set list. Començant pel Powerpop, Punk Rock passant per la música indie i gaudint en els darrers quatre anys amb sel.leccions de musica negra. En els darrers anys la seva estancia a Londres ha sigut definitiva per moldejar el seu gust esquisit per la musica 50’s i principis dels 60’s. Aprofundint en el Rhythm & Blues, Soul, Northern Soul i resta de subgeneres negres.
Compartint nits i gaudint amb gran djs i col·leccionistes de vinils a la city londinense: Andy Smith, Sue Grant, Dave Crozier,…, va decidir encaminar al seua carrera de dj cap a ritmes rock&roll, R&B i Northern Soul. De la seua estancia a Londres, va ser dj invitat a les Casino Royale Nights que es feien al Barfly, a Camden, durant dos anys, fins que la coneguda festa que portava 15 anys organitzan-se va desapareixer. Paralelament ha sigut convidat per l’Andy a puntxar amb ell dues vegades al JOE’s Bar, en les festes Jam Up Twist que organitza l’Andy per tot Regne Unit i resta d’Europa.
L’any passat va estar treballant a Glasgow i es va convertir en uns dels djs residents de la glamurosa sala vintage 50’s Swing Ltd a Hope Street, on es reunia cada dissabte la flor i nata de la ciutat escocesa.
Durant l’ultim any ha canviat completament la seva maleta passant-se al vinil en 7 polsades i LPs que fan les delicies de qualsevol melòman o persona amb gust musical.
Actualment és dj resident a les Funny Sessions del Spoonful Soul Club a Castelló i del Naraniga (Burriana), on xala cada vegada de te la oportunitat de punxar amb la gent que acudís així com en tota la Niga Family que el fa sentir com a casa.
Paralelament comparteix projecte radiofònic amb el seu bon amic Fran McClane, a Cannonball-VOX UJI Ràdio 107.80fm desde fa quatre temporades. Aquest programa es un del més escoltats a la 107.80fm, portant ja realitzats més de 120 programes on s’ha fet un recorregut ben complet per diversos estils i epoques.
En definitiva un dj que porte deu anys de carrera amb el firme propósit de aplegar a la gent i fer que disfruten una bona estona amb la seua sel.lecció i passió per la música.






No hay comentarios:

Publicar un comentario