martes, 10 de marzo de 2015

Inauguració La Gatera 2.0



Després d'una temporada de feina vos convidem a l'inauguració de la GATERA 2.0. Serà el dijous 12 de març per la vesprada. Una nova saleta d'escalada que podeu trobar al Naraniga Gastromusic i que podreu utilitzar tots els dies que estiga obert el local. Este espai esportiu és una col.laboració de diverses entitats i col.lectius: Associació Cultural Soul Explosion, Agrupament Escolta Borriana, Col.lectiu d'Escalada de Borriana i l'equip gerent del Naraniga. Per a més informació dirigiu-vos a la barra del niga


La Gatera... un poc d'història

Com ja sabeu fa uns anys la gent que escalem a Borriana ens vam quedar sense La Gatera. Un espai autogestionat creat per l'Agrupament Escolta Borriana amb el recolzament d'un col.lectiu d'escaladors de Borriana i d'altres pobles veïns.

Un espai per a descobrir i practicar aquest esport, una instal.lació què es va crear des d'un esperit constructiu i de formació per on van passar moltes persones i que va ser tot un exemple d'empoderament i autogestió per cobrir una necessitat que es plantejava al poble. A més tota una realitat de com compartir i gestionar un espai públic des del compromis i amb cap tutela més que la de les persones que l'utilitzaven, amb uns resultats òptims.

Des del seu desallotjament tots els materials estan guardats a casa d'un particular que ens ha fet el favor de fer-se càrrec.

Ara després d'uns anys de pegar-li voltes estem amb ganes de tornar a ficar en marxa La Gatera.
----------------------------------------
La iniciativa surt de l'equip de gerents del Naraniga amb la proposta d’instal.lar la nova Gatera al costat del NARANIGA MUSIC del carrer Sant Vicent, a la casa que hi ha just al costat i que tenen llogada durant l'any per utilitzar-la de magatzem.

Després de reunir-nos amb l'Agrupament Escolta i els seus membres actuals ens donen llum verda per ficar La Gatera en marxa un altra vegada.

- Article del Mediterráneo d'Ana LLopis 03/11/2008 http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/comarcas/escalada-toma-altura-nuevas-instalaciones_418798.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario