sábado, 17 de enero de 2015

Dissabte 17 Miguel Caamaño aka Original Reginald al Niga!!!

 

Dissabte 17 de gener ens visita per primera vegada Miguel Caamaño amb una sessió de Soul, Funk, Groove, Rhythm and Blues i Hip Hop.

Miguel Caamaño sempre ha estat un enamorat de la ràdio i de la música. Va ser membre del XII Màster de Radio Nacional d'Espanya, passant per totes les seves àrees: Informatius, REE, Radio 1, Radio 5 Todo Noticias i Radio3 .

Dos programes a nivell nacional van servir de trampolí professional des dels micròfons de Ràdio 3: Palabaras Negras (música negra i cultura afroamericana) i Carifesta (drets humans i immigració). Més endavant, va ser el locutor de Mundo Rural, un microespai emès a Radio 5 Todo Noticias, dedicat a l'agricultura, la ramaderia i el desenvolupament rural .

A més, ha col·laborat en diverses publicacions com Rolling Stone, Soul Nation, Woh , Madrid X Districtes, Primera Línea, Hip Hop Life ...

Actualment, és el director i locutor de "Alma de León", un dels espais capdavanters de la nova Ràdio 3, amb 5 temporades a l'esquena i una nombrosa audiència que recolza el bon fer d'un equip bolcat amb la cultura jamaicana. Aquest èxit i repercussió l'ha portat a "telonejar" amb vibrants warm ups a artistes de la talla de Stephen Marley, The Wailers, B Real, a més de presentar esdeveniments com Expogrow, co - presentar el Main Stage del Rototom Sunsplash Reggae Festival i punxar en esdeveniments com Reggaeboa, el mateix Rototom, les festes de Bilbao a la terrassa de l'Alhóndiga entre d'altres.

La seva passió per la música també es tradueix en sessions amb el seu alter ego més Groove amb un dels seus àlies Originald Reginald en locals com Kingston's Club , AKBAR , La Comedia, Hard Rock Cafè, Kapital, Marula, Fog, Xaloc, Film Factory, Quilombo , etc ...       






No hay comentarios:

Publicar un comentario