miércoles, 5 de noviembre de 2014

Movember 2014 al Naraniga!!!






Novembre ja ha arrancat i amb ell ens tornem a implicar a la campanya Movember amb activitats tot aquest mes per donar visibilitat a l'importància de l'atenció a la salut dels homes.
Enguany tornem a contar amb la col.laboració i assessorament de Movember Spain
a més dels nostres partners Luis Ferrer, Julve Peluqueros, Fetelpel Peluqueria i Aceroy Piel, als seus locals podreu trobar el nostre buttletí amb informació de la campanya.

Vos convidem a participar al Mo space del Naraniga Gastromusic A més de renovar el nostre àlbum de facebook on pujem fotos amb bigot de tota la gent que vol unir-se a la causa.

 ------------

"THE BIGOT NIGHT"
 




El dissabte 29 de novembre realitzarem al Naraniga la nostra propia gala Movember "THE BIGOT NIGHT" on donarem premis als millors bigots i premis a l’activitat en xarxes socials. A més el premis MAN OF MOVEMBER i MISS MOVEMBER. 

A banda instalarem un Photocall per inmortalitzar els nostres bigots i la participació de tots i totes les assistens. En cabina tindrem amenitzant la vetllada un dels millors djs de la zona Emilio Cinnamondj que també contribueix a la nostra iniciativa.
Esperem trobar-vos a tots i totes i contribuir a la causa ‪#‎movember‬ ‪#‎movembernaraniga‬


 ------------





------------




VOLEM EL TEU BIGOT!!! Envia una foto en privat al facebook del Naraniga Gastromusic i t'afegirem al "Mostaxo Hall of Fame" ajudan's a difondre la campanya #movember allistat al nostre equip!! #movembernaraniga Fem consciència en la salut dels homes!!!

Entre les MO SISTAS que participen entregarem el premi MISS MOVEMBER

Este és el nostre àlbum

 ------------ 

 
 
BIGOT STYLE!!! Cadascú el seu!! Tria el que més t'agrade o busca l'assessorament dels nostres col.laboradors
Luis Ferrer, Julve Peluqueros i Fetelpel Peluqueria. En Movembre a lluir bigot!!! #movembernaraniga. Sensibilitzem en la salut de l'home!!


 ------------ 



1. REGISTREU-VOS AL NOSTRE ESPAI PER FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP MOVEMBER COM A MO BROS O MO SISTAS.

2. TOT EL MES DE NOVEMBRE, ELS MO BROS DEURAN DEIXAR-SE CREIXER UN BIGOT.

3. EL BIGOT I LES PATILLES NO DEUEN UNIR-SE. AIXÒ SE CONSIDERA UNA BARBA. EL BIGOT NO DEU BAIXAR MOLT. UN BIGOT ÉS UN BIGOT I UNA PERILLA ÉS UNA PERILLA. ;)

4. UTILITZA EL PODER DEL BIGOT PER CREAR CONVERSA AL VOLTANT DE LA SALUT DELS HOMES .

5. TOTS ELS MO BROS DEUEN COMPORTAR-SE COM AUTÈNTICS CAVALLERS.

 ------------ 


NOVEMBRE: Un mes per a lluir bigot... T'atreveixes!!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario