viernes, 3 de octubre de 2014

The Kraken Rum al NaranigaEste cap de setmana The Kraken Rum al Naraniga. Descobreix el Kraken amb preparació premium per sols 6 euros.

The Kraken és un rom de culte que pren el seu nom de la bèstia del mar mítica que es diu que ha enfonsat els grans velers i embarcacions de rom al llarg de la història.

Els roms especiats són roms sotmesos a processos de maceració similars als que s'utilitzen per crear les ginebres. Destil·lat a Trinitat i Tobago, i barrejat amb 13 espècies secretes entre les que destaquen: la canyella, el gingebre i el clau.. L'intens color negre pren la seua tonalitat de la tinta misteriosa amb la qual, segons explica la llegenda, el Kraken cobreix la seua presa. Fosc, fort i misteriós, suau en gola i poderós com l'animal mitològic. El resultat és un rom amb noves notes aromàtiques procedents dels ingredients afegits i amb una major complexitat aromàtica. Els spiced rums són ideals per barrejar amb refrescs amb una gran càrrega d'aroma com els refrescos de cola, ginger beer i fins i tot les begudes energètiques tot i que també es poden degustar sols.

The Kraken Perfect Storm amb Ginger Beer i Kraken Fever premium amb FEVER-TREE PREMIUM COLA. Tot barrejat amb la millor música del niga!!!Este cap de setmana descobreix dos nous combinats al Naraniga.
THE PERFECT STORM: Rom THE KRAKEN + Premium Ginger Beer Fever Tree
THE PERFECT RONAKEN: Rom THE KRAKEN + Premium Cola Fever Tree

THE KRAKEN fica la fera dins la panxa!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario