miércoles, 10 de septiembre de 2014

III Aniversari Naraniga!!!
Després d'un estiu molt intens arriba setembre el temps del nostre aniversari. I és que ja fa 3 anys que ens vam enrolar en esta locura que és el Naraniga. Anys sense descans amb la Taronja Negra, intentant crear i consolidar un projecte diferent a Borriana amb la música, la cultura i el bon servei com a bandera. Temporades en les que hem rebut el recolzament de tots vosaltres!!! El cap de setmana del 12-13 de setembre ho celebrarem com toca!! Gràcies per estar ahi!!!Divendres reobrim el Naraniga Gastromusic . Per celebrar el nostre III aniversari a la nit tindrem a dos dels nostres residents favorits Emilio Cinnamondj i Fran McClane amb una gran sessió plena de 50's, R&R, Rythm&Blues, 60's, Garage, Northern Soul, Beat, Punk Rock i Power Pop!! Prepareu-vos per ballar...canyella fina!!!  


Dissabte a la nit un dels millors directes per celebrar el III aniversari del Naraniga Gastromusic , EDU MANAZAS & WHISKEY TREN donant canya al Niga!!! Els que ja els coneixeu sabeu de que va el tema, els que no no podeu perdre la convocatòria. Prepareu-vos per gaudir d' esta banda de Blues madrilenya formada en Octubre de 2000. Des d'aquell día han deleitat al públic en més de 1500 actuacions. Habituals al Circuit de Clubs i Cafès Concert per tot l'estat, també actuen regularment a Centres Culturals, i als més reconeguts Festivals de Blues i Jazz que s'organizan a la peninsula. Edu Manazas, també conegut com a Edu Bighands, esta considerat per crítica i públic com l'intèrpret més "Negre" del panorama actual. Junt als Whiskey Tren demostra valentia per arriscar, inventar i obrir nous camins. No hi ha límits.


Edu Manazas & Whiskey Tren son: Edu Manazas: Veu i Guitarra, Pino Sambataro: Bateria, Oskar Gonzalez: Guitarra, Phineas Sánchez: Baix.

Dissabte 13 de setembre i per a celebrar el nostre III Aniversari rebrem SR. LOBEZNO al Naraniga. Personatge clau l'escèna negra a la península i reconegut internacionalment, status més que mereixcut per destacar en varies facetes: director de club, promotor, col·leccionista de vinils de música negra, punxadiscos i finalment, compilador. S'ha llaurat una gran reputació como a Dj des dels seus inicis als plats coincidint amb l'apertura a Granada del club Afrodisia, centre neuràlgic de la música negra en esta ciutat i referent a nivell estatal del so Funk, Soul, Acid Jazz, Afrobeat, Boogaloo, Reggae, Hip Hop, Brasileny, Broken Beats... Club del que és soci fundador, i en el que ofereix els seus sets setmanalment des de la seua apertura.
   

No hay comentarios:

Publicar un comentario