domingo, 9 de marzo de 2014

Naraniga on falla!!! 2014


Naraniga on Falla!!! Ja tenim tota la programació per a la setmana fallera.... Avisats esteu!!!!

divendres 14
DEJOTA COP · Spoonful · Bocachica/Disco-Funk-Rock & Edits
---------------------------

dissabte 15
SR. LOBEZNO · Afrodisia · Granada/Funk-Soul-Boogaloo-Afrobeat

---------------------------
diumenge 16-20 h. DIRECTE
EDU MANAZAS & WHISKY TREN · Madrid/ Blues

---------------------------
dilluns 17
FRAN McCLANE · Cannonball· Four Seasons/Sixties· Soul·Funk·Yeye

---------------------------
dimarts 18
MASH MASTERS · La Plana Tropikal Crew
Mashups·Breaks·Reggae·Soul·Dancehall·Boogaloo

------------------


OBERT DES DE LES 17 HORES
INICI SESSIONS 23:30 HORES

Sessions Vespertines i continuitat BLACK CHANCHO


-------------------


divendres 14
DEJOTA COP · Spoonful · Bocachica/Disco-Funk-Rock & Edits
 

Rebem per primera vegada a Dejotacop, tècnicament un dels millor, sinó el millor dj de la nostra zona.  Porta al món de la música més d'una dècada, des dels 20 anys treballant com DJ en els millors locals de Castelló, com a resident en molts d'ells i punxant en molts altres de tant en tant. Actualment treballa al Restaurant-pub BocaChica de Castelló. Alguns llocs destacats on han pogut gaudir del les seues sessions son la sala The End (Ginebra/Suiza), en el festival ElectroSplash 2oo4-2oo6, en el FIB 2001, Sidecar Factory Club-Barcelona, a sales de València com Roxy Club/RDC/bananas i República. Vos sorprendrà amb un set amb disco, funk, rock i edits perfecte per arrancar ballant la primera nit de festes. Estem segurs de que Dejotacop no ens deixara gelats....
----------------

 dissabte 15
SR. LOBEZNO · Afrodisia · Granada/Funk-Soul-Boogaloo-Afrobeat

Dissabte 15 de març al Naraniga tindrem el plaer i l'honor de rebre al SR. LOBEZNO nom clau de l'escèna negra a la península i reconegut internacionalment, status més que mereixcut per destacar en varies facetes: director de club, promotor, col·leccionista de vinils de música negra, punxadiscos i finalment, compilador. S'ha llaurat una gran reputació como a Dj des dels seus inicis als plats coincidint amb l'apertura a Granada del club Afrodisia, centre neuràlgic de la música negra en esta ciutat i referent a nivell estatal del so Funk, Soul, Acid Jazz, Afrobeat, Boogaloo, Reggae, Hip Hop, Brasileny, Broken Beats... Club del que és soci fundador, i en el que ofereix els seus sets setmanalment des de la seua apertura. Poder programar al Sr. Lobezno al Naraniga és el somni que perseguiem des dels nostres inicis i estem molt contents de poder-lo compartir amb tots vosaltres. Avisats esteu!!! L'anem a liar.... Borriana és negra!!!!!!
----------------
 

 diumenge 16-20 h. DIRECTE
EDU MANAZAS & WHISKY TREN · Madrid/ Blues


Per a la vesprada de diumenge tenim preparat un plat molt especial amb un ingredient principal, el blues, una branca de la música negra que ens encanta i a la que potser no li donem el protagonsime que mereix al Naraniga. Amb l'intenció d'adreçar el bon camí vos presentem Edu Manazas &  Whiskey Tren una banda de Blues madrilenya formada en Octubre de 2000. Des d'aquell día han deleitat al públic en més de 1500 actuacions. Habituals al Circuit de Clubs i Cafès Concert per tot l'estat, també actuen regularment a Centres Culturals, i als més reconeguts Festivals de Blues i Jazz que s'organizan a la peninsula. Edu Manazas, també conegut com a Edu Bighands, esta considerat per crítica i públic com l'intèrpret més "Negre" del panorama actual. Junt als Whiskey Tren demostra valentia per arriscar, inventar i obrir nous camins. No hi ha límits.
Edu Manazas &  Whiskey Tren son: Edu Manazas:  Veu i Guitarra, Pino Sambataro: Bateria, Oskar Gonzalez:  Guitarra, Phineas  Sánchez: Bajo. 
 ---------------- 

 
  dilluns 17
FRAN McCLANE · Cannonball· Four Seasons/Sixties· Soul·Funk·Yeye

Fran McClane va estar al Naraniga per primera vegada el setembre de 2012 i es va convertir en un habitual a la nostra cabina, no és casualitat, ens encanten les seues sesions, és un dels selectors que més conecten amb l'esperit de la casa. Ja siga en solitari, o acompanyat del seu amic i company de mil batalles Cinnamon Dj (al que trobarem a faltar estes falles) sempre ens transmiteix elegància, una curada selecció de temes i bones excuses per a ballar. Fran compta ja amb una gran trajectoria als millors locals de La Plana. Actualment és peça fonamental al programa Cannonball de Vox UJI ràdio on setmanalment es fan molt bones propostes musical. Dilluns a la nit bona música garantitzada amb Fran McClane.
 ----------------


 dimarts 18
MASH MASTERS · La Plana Tropikal Crew
Mashups·Breaks·Reggae·Soul·Dancehall·Boogaloo


Dimarts a la nit i com ja és tradició tornarem a tindre el millor boletó, els Mash Masters tornaran a tancar les festes al Naraniga. Este sound system és el projecte col.lectiu de quatre malalts de la música Dr. Zaius, Esborxo, Dj Xou i Upsetter. La música d'arrels jamaicanes és ineludible en totes les seues sessions, però no podem deixar a banda estils com el soul, la música llatina, el funk, beats... Si a aquest fet li sumem el seu gust per les remescles i la música electrònica, el resultat és un cocktail explosiu ple de matisos i varietats que tenen com a únic objectiu fer ballar a tots els assistents a les seues sessions. Com ells diuen punxar al Naraniga és diferent... Nosaltres diem si els Masters no existiren els tindriem que inventar!!! Peim!! Masclets i traques per als Mash Masters!! 

---------------












































 

No hay comentarios:

Publicar un comentario