jueves, 23 de enero de 2014

Expo Objectes Transformats d'Alfredo Velasco


Dissabte 1 de febrer inaugurem l'exposició Objectes Trasnformats d'Alfredo Velasco al Naraniga.

Alfredo Velasco treballa en la Recuperació d’objectes en desús, espatllats o obsolets, forma de treballar a la que anomena “Dar un rodeo”

Però dins d’estos objetes existeixen alguns especialment interessants pel desenvolupament de la seua obra , aquells que han viscut amb nosaltres, que d’alguna forma han fet la nostra vida millor, aquells que amb una simple mirada identifiquem perquè estem acostumats a vore a diari.

Ara són ells els que ens diuen que els recuperem, que són més que simples objectes, són CONCEPTES- Alfredo Velasco investiga esta matèria, no sols contemplant les possibilitats formals del objecte, sino fixant l’atenció en el seu aspecte conceptual, obviant les possibilitats merament estètiques. Quan l’espectador coneix el raonament moltes vegades infantil i insultantment evident que l’ha portar a unir un objecte amb un altre(s) , pot gaudir realment d’unes obres que conten una història d’una manera moltes vegades definida pel públic com poètica i irònica.

L’obra d’Alfredo Velsaco ha estat exposada en diversos espais artístics entre els que destaquen el Museu d’Art de Valdepeñas, el Cercle de Belles Arts de Madrid, i diverses galeries d’art de dins i fora de les nostres fronteres i publicada en infinitat de mitjans de comunicació com ara GQ, El País, EL Mundo, Elle…

L’artista ha col.laborat amb fundacions com Orange o Agandini realitzant tallers d’art amb xiquets autistes dels que es troba especialment orgullos.

Ara, el projecte de Francisco Segarra, empresa capdavantera en mobiliari vintage, l’ha portat a fins Castelló i ha triat Borriana per instalar-se i el local Naraniga per exposar la seua obra.

L’exposició Objectes Transformats estarà al Naraniga Gastro&Music del carrer Sant Vicent de Borriana des de l’1 al 28 de febrer.http://www.alfredovelasco.com/
https://www.facebook.com/alfredo.velascomartinez 
No hay comentarios:

Publicar un comentario