martes, 17 de enero de 2012

Formatges Artesanals · Berenar Maridatge


Tast de 6 formatges artesanals amb les seues galletes
per a maridatge.
+ Copa de vi o sidra

10 euros

Places limitades
Inscripció al Naraniga

Formatges
"Altejó", formatge de llet crua de vaca de La Cerdanya en Girona, amb cracker de porradell.
"Doña Manuela al Pimentón", formatge de llet crua de cabra de la Serra d'Aracena en Huelva, amb cracker d'oli i sal;
"Blau del Nét", formatge de llet crua d'ovella de Lleida, amb cracker d'api."Flor del Aspe", formatge vell de llet crua d'ovella de la Vall d'Aísa en Osca, amb cracker de figues.
"Queixo do Xurés", formatge amb llet crua de cabra del Parc Natural de Xurés en Ourense, amb cracker d'anous.
"La Sotorraña", formatge de llet crua de vaca del Parc Natural de los Picos de Europa en Cantabría, amb cracker de pebre coent.

Les begudes:
-Cidre doux Eric Bordelet. Sidra biodinàmica de Normandia
-Benito Santos Albariño Biodinàmic de Pago



-Solo Queso
https://www.facebook.com/pages/Solo-Queso/290231287660232

-Eclèctic Vins
https://www.facebook.com/pages/Ecl%C3%A8ctic-Vins/202727733097347


No hay comentarios:

Publicar un comentario