domingo, 19 de agosto de 2018

THE UPPERTONES AL NARANIGA PLATJA


The Uppertones
Jamaican Boogie, Jamaican R'n'B, Calypso, Mento. / TORINO
DIMECRES 22 AGOST · 20 H
NARANIGA PLATJA
TAQUILLA INVERSA

Per primera vegada a Borriana de la mà dels nostres germans de Bredda Jamaican Music Club podrem gaudir de la millor banda de R&B jamaicà d'Europa, THE UPPERTONES des de Torí. Tot un luxe poder comptar amb Gigi Gaspari (aka Mr. T-Bone), Paolo Inserra i Peter Truffa, en rigorós directe. Esdeveniment recomanat pel festival MAIG DI GRAS

Els Uppertones són un potent trio de trombó, veu, piano i bateria dedicats al so dels anys 50 a Jamaica, el Jamaican R'n'B, Boogie jamaicà, calipso, & mento.
Mr. T BONE és un reconegut cantant, compositor, i trombonista a l'escena ska internacional que ha llançat 8 àlbums en solitari
dels darrers 12 anys i ha fet gires per Europa, EUA, Canadà, Indonèsia, Brasil i Mèxic. Ha estat un important impuslor de l'escena italiana de ska & reggae durant més d'una dècada.

PETER TRUFFA és un fabulós pianista i cantant de Nova York. Amb les seues arrels blues, jazz i ska, va recórrer durant anys amb The New York Ska Jazz Ensemble i amb Giuliano Palma i els Bluebeaters.

FERDINANDO COUNT FERDI MASI és el millor baterista que pots tenir per a aquest tipus de música, ska italià i rocksteady fundador pioner de The Casino Royale, la primera banda italiana ska i The Bluebeaters.

TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que considere oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seua possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario