martes, 17 de julio de 2018

PAYOH SOUL REBEL MEETS RED, GOLD & GREEN + SKA BA DYNAMITE SOUND


PAYOH SOUL REBEL MEETS RED, GOLD & GREEN + SKA BA DYNAMITE SOUND
DISSABTE 21 AGOST · 20 H
NARANIGA PLATJA
TAQUILLA INVERSA

Una nova jornada de bona música al Naraniga Platja de la mà dels nostres germans i germanes de Bredda vos convidem a gaudir del concert de Payoh Soul Rebel amb la banda Red, Gold and Green. Desprès als plats el gran Ska Ba Dynamyte Sounds, a la vora de la mar amb food trucks i les pitjors begudes del món. boom shacka laka boom boom!


PAYOH SOUL REBEL
Nascut a Madrid i resident a Valencia. Comiença la seva carrera de la mà d'Alberto Tarín en el projecte "Jazzin 'Reggae" col·laborant amb artistes jamaicans com Dave Barker, Stephen Wright, A.J Franklin, Earl Appleton i Winston Francis. També col·labora amb Jah Macetas en la seva fase de trio vocal al costat de Bernardo Molina (Jah Berning) i Edu Altarriba (Raspoles) i més tard com a solista de la banda (després de la mort de Pere, el Rumbero Jamaicano). Treballa amb diversos grups de la Comunitat Valenciana com Ki Sap, Mediterranean Roots, Candela Roots, Twise, Eardrum, Casiopea Collective o València Inity entre d'altres.
Integrant del trio vocal de early reggae Oldfashioneds al costat de Pablo Muñoz (Papado), Edu Altarriba i posteriorment Nacho Pereda (Chatarreros del Amor) arribant a telonejar a Clinton Fearon i David Hillyard. A partir de l'any 2010 comença una col·laboració amb la backing band de reggae Red, Gold & Green amb els quals segueix treballant en l'actualitat. Fruit d'aquest treball neix l'EP "Carajillo Piñon Vol 1".

RED, GOLD & GREEN
Red Gold & Green Band formada per músics de gran prestigi de l'escena valenciana han acompanyat a artistes de la talla de Big Youth i Alpheus, a més de ser acompanyant habitual dels cantants més destacats de l'escena local (Supa Bassié, Jah Berning, Payoh Soul Rebel, Mandievus, etc.) portant-los a tocar en festivals tan importants com el Rototom Sunsplash.
Red, Gold &Green Band son:
Pere Munuera - Bateria
Alex Cessarini - Baix
Stephen Fletcher - Teclats / cors
Edu Altarriba - Guitarra / veu/ cors

SKA BA DYNAMITE SOUNDS
Saül Ska-ba és un agitador cultural a més d'un dels més reconeguts discjòqueis dels ritmes originals jamaicans de València ciutat, fundador del col·lectiu pioner a portar aquests sons a la seva ciutat a través de concerts i punxades Bredda Jamaican Music Club.
Saül Ska-ba porta gairebé 20 anys passejant vinils tant per València ciutat aixina com a altres ciutats primer amb les més eclèctiques Punky Reggae Parties i més tard amb les més especialitzades Skaba Dynamite Sounds. Per aquestes últimes han passat els més reputats disc-jockey a nivell tant local com estatal dels ritmes sincopats dels 50, 60 i primers 70 tant de Jamaica com d'altres latituds. També ha servit de plataforma per a molts joves punxadiscos.
 




No hay comentarios:

Publicar un comentario