sábado, 1 de agosto de 2015

COMUNICAT DEL NARANIGA FRONT LES AGRESSIONS SOFRIDES PEL SEU STAFF EL DIJOUS 30 DE JULIOL A LA NIT.


El primer que volem agraïr-vos són les vostres mostres d’afecte i preocupació pel tema que ens esteu demostrant. El motiu de treure el comunicat és que no podem atendre de manera personal tots els missatges que ens esteu fent arribar i la necessitat d'explicar els fets per evitar distorsions i parladuries.

Dijous a la nit estavem treballant al Naraniga Gastro&Music de manera normal sense més. Cap a les 3 del matí i degut a les intenses plujes de tot el día es va tallar el suminsitre elèctric del local. En estos moments no plovia i vam decidir tancar les portes i finalitzar el servei per l'imposssibilitat tècnica d'atendre les comandes. Un grup de 4 energúmes no va entrendre la situació i va colpejar les barres i les portes amb botelles de vidre que ells mateix portaven. Membres del Staff els van recriminar de manera pacífica que desistiren en la seu actitut, la resposta d'estos va ser começar a agredir amb punyades a la cara a la persona que els havia fet l'observació. Posteriorment tot el staff vam fer tot el possible per fer-los front i reduir-los intentant llançar-los a terra. Després de 5 minuts de rebre tot tipus d'agressions i veient que no s'aturaven van actuar els membres del grup d'intervenció de la Guardia Civil, que també van rebre agressions. Finalment els agents els van reduir i van ser detinguts. Nosaltres per la nostra part vam fer totes les gestions legals pertinents per portar endavant les denuncies. I divendres pel matí vam testificar al jutjat.

Som conscients i assumim el risc que comporta treballar a la nit per l'exposició a aquest tipus de situacions que condenem radicalment. Volem aclarir que ens més de 5 anys al sector, per sort, no ens haviem trobat en un capítol de violència extrema i gratuïta com aquesta.

Es trist que esta situació es done en la setmana que s'organitza un macrofestival a Borriana. No anem a fer pública la nostra opinió de la proposta de festival, encarà que la tenim, però no volem condicionar la de ningú. El que si ens agradaría es plantejar una reflexió al voltant de la dificultat que comporta mantindre nivells de seguretat òptims en esdeveniments tan multitudinaris i amb un recursos organitzatius i de seguretat tan limitats. Este fet permiteix l'arribada de tot tipus de xusma que aprofita la laxicitat per imposssar la seu falta d'escrúpols.

Els que ens coneixeu sabeu que ens encanta la nostra feina, és la nostra passió poder compartir amb vosaltres la música, la cultura i la festa per això no anem a parar i desprès d'este trist capítol estem amb més ganes de demostrar que un altre tipus de propostes i de maneres de relacionar-nos és possible i viable.

Per acabar tornar a donar les gràcies per les vostres mostres de solidaritat que ens encoratgen, l'actuació i la pròximitat del agents de la Guardia Civil i els funcionaris de Jutjat que van estar al nostre costat. Agraïr també l'actuació dels clients i amics que ens van tractar d'ajudar rebent també colps. I per últim agraïr la valentia, el coratge i l'entrega del nostre Staff. Gràcies Naraniga Team sense vosaltres és impossible. ‪#‎naranigarules‬ el millor de l'estiu esta per arribar!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario