miércoles, 25 de marzo de 2015

La nostra cervesa Citra a Hollywood


Una foto d'uns bons amics que s'han emportat la Citra Borriana Cervesa Artesanal fins a Hollywood . No hi res com tindre una birra i uns amics de cine. Moltes gràcies!!!!! ‪#‎citrapelmon‬ ‪#‎decine‬ ‪#‎california‬ ‪#‎burrifornia‬

lunes, 23 de marzo de 2015

Edu Big Hands presenta "Hell Blues Tour"


Dissabte 28 de març a les 20h el gran bluesman Edu Big Hands presenta el seu disc en solitari "Hell Blues Tour" al Naraniga Gastromusic

domingo, 22 de marzo de 2015

exposició "Voz Manigua d' Iris Serrano


Dissabte per la vesprada inaugurem al Naraniga Gastromusic l'exposició "Voz Manigua d' Iris Serrano Ilustracion

miércoles, 11 de marzo de 2015

Falles 2015 al Naraniga #naranigaonfalla


Programació per a les Falles 2015 al Naraniga de Borriana.

Divendres 13 a la nit - SR. LOBEZNO - Afrodisia · Booga Club - Granada// Funk ·Soul · Latin

Dissabte 14 a la nit -ALMAGATO- La fiesta de los maniquíes - Vigo// Soul · RnB · Funk · Hip Hop

Diumenge 15 - 20h. III ANIVERSARI CERVESA CITRA- BLACK CHANCHO - Naraniga // Funk · Soul · Northern · Latin

Dilluns 16 - 20h. TORMIX DJ - Nylon Club · Naraniga // Indie · Rock · Electrònica

Dimarts 17 - 20h. VORO Punxadiscos - Port de les cultures · Naraniga // Latin · Bugalú · Brazilian

Dimecres 18 a la nit MASH MASTERS - La Plana Tropical // Latin · Funk · Northern · Latin · Funk · Reggae · Mash Ups



--------------- 

Divendres 13 a la nit - SR. LOBEZNO - Afrodisia · Booga Club - Granada// Funk ·Soul · Latin
 


Divendres 13 de març torna a la cabina del Naraniga Gastromusic SR. LOBEZNO personatge clau l'escèna negra a la península i reconegut internacionalment, status més que mereixcut per destacar en varies facetes: director de club, promotor, col·leccionista de vinils de música negra, punxadiscos i finalment, compilador. S'ha llaurat una gran reputació como a Dj des dels seus inicis als plats coincidint amb l'apertura a Granada del club Afrodisia, centre neuràlgic de la música negra en esta ciutat i referent a nivell estatal del so Funk, Soul, Acid Jazz, Afrobeat, Boogaloo, Reggae, Hip Hop, Brasileny, Broken Beats... Club del que és soci fundador, i en el que ofereix els seus sets setmanalment des de la seua apertura. ‪#‎naranigaonfalla‬

--------------- 

Dissabte 14 a la nit -ALMAGATO- La fiesta de los maniquíes - Vigo// Soul · RnB · Funk · Hip Hop


Dissabte 14 a la nit des de Vigo ens vista ALMAGATO. És el gat amb ànima que selecciona la música perfecta per a cada ocasió. Si el que vols és ballar, anem a ballar.
Almagato és l'àlies de Marcos de la Fuente per punxar música. És dj i programador al club vigués La Fiesta de los Maniquíes, un dels espais de referència de música negra del nord-oest i motor actiu de l'escena cultural a Galícia.
A La Fiesta de los Maniquíes ha compartit cabina amb Andy Smith, Stew Leftsound Crew, Frank T o Rui Trintaeum, entre d'altres. Festes en vaixells, festivals en illes, sessions en terrasses de posta de sol o exhibicions de breakdance són alguns dels esdeveniments en els quals ha participat.
Funk, soul, RNB, 50s, disco o hip hop són els estils que pots escoltar en una nit de ball amb Almagato. Floorstompers de soul i rnb, northern, funk, breaks de old school hip hop i hits disco. Ritmes per moure i ballar en un recorregut per tots els vessants de la música negra en la seva faceta més elegant i divertida.
 
-----------------------

Diumenge 15 - 20h. III ANIVERSARI CERVESA CITRA- BLACK CHANCHO - Naraniga // Funk · Soul · Northern · Latin

-----------------------

Dilluns 16 - 20h. TORMIX DJ - Nylon Club · Naraniga // Indie · Rock · Electrònica



Tormix Dj estarà dilluns 16 des de les 20 hores donant canya a la cabina del Naraniga Gastromusic . El nostre amic Vicent Tormo no podia faltar a la cita i prepara un set per a gaudir d'una vesprada diferent.

-----------------------

Dimarts 17 - 20h. VORO Punxadiscos - Port de les cultures · Naraniga // Latin · Bugalú · Brazilian


Dimarts a la vesprada nova sessió de Voro punxadiscos tot un referent a l'escèna músical a les nostres terres, un buscador incansable de nous i vells temes que ve amb moltes ganes de fer-nos ballar. Un dels principals actius de la cabina del Naraniga Gastromusic no podia fallar al ‪#‎naranigaonfalla‬
 
----------------- 

Dimecres 18 a la nit MASH MASTERS - La Plana Tropical // Latin · Funk · Northern · Reggae · Mash Ups


Dimecres a la nit i com ja és tradició tornarem a tindre el millor boletó, els Mash Masters tornaran a tancar les festes al Niga. Este sound system és el projecte col.lectiu de quatre malalts de la música Dr. Zaius, Esborxo, Dj Xou i Upsetter. La música d'arrels jamaicanes és ineludible en totes les seues sessions, però no podem deixar a banda estils com el soul, la música llatina, el funk, beats... Si a aquest fet li sumem el seu gust per les remescles i la música electrònica, el resultat és un cocktail explosiu ple de matisos i varietats que tenen com a únic objectiu fer ballar a tots els assistents a les seues sessions. Com ells diuen punxar al Naraniga és diferent... Nosaltres diem si els Masters no existiren els tindriem que inventar!!! Peim!! Masclets i traques per als Mash Masters!! ‪#‎naranigaonfalla‬
 
 

martes, 10 de marzo de 2015

Inauguració La Gatera 2.0



Després d'una temporada de feina vos convidem a l'inauguració de la GATERA 2.0. Serà el dijous 12 de març per la vesprada. Una nova saleta d'escalada que podeu trobar al Naraniga Gastromusic i que podreu utilitzar tots els dies que estiga obert el local. Este espai esportiu és una col.laboració de diverses entitats i col.lectius: Associació Cultural Soul Explosion, Agrupament Escolta Borriana, Col.lectiu d'Escalada de Borriana i l'equip gerent del Naraniga. Per a més informació dirigiu-vos a la barra del niga


La Gatera... un poc d'història

Com ja sabeu fa uns anys la gent que escalem a Borriana ens vam quedar sense La Gatera. Un espai autogestionat creat per l'Agrupament Escolta Borriana amb el recolzament d'un col.lectiu d'escaladors de Borriana i d'altres pobles veïns.

Un espai per a descobrir i practicar aquest esport, una instal.lació què es va crear des d'un esperit constructiu i de formació per on van passar moltes persones i que va ser tot un exemple d'empoderament i autogestió per cobrir una necessitat que es plantejava al poble. A més tota una realitat de com compartir i gestionar un espai públic des del compromis i amb cap tutela més que la de les persones que l'utilitzaven, amb uns resultats òptims.

Des del seu desallotjament tots els materials estan guardats a casa d'un particular que ens ha fet el favor de fer-se càrrec.

Ara després d'uns anys de pegar-li voltes estem amb ganes de tornar a ficar en marxa La Gatera.
----------------------------------------
La iniciativa surt de l'equip de gerents del Naraniga amb la proposta d’instal.lar la nova Gatera al costat del NARANIGA MUSIC del carrer Sant Vicent, a la casa que hi ha just al costat i que tenen llogada durant l'any per utilitzar-la de magatzem.

Després de reunir-nos amb l'Agrupament Escolta i els seus membres actuals ens donen llum verda per ficar La Gatera en marxa un altra vegada.

- Article del Mediterráneo d'Ana LLopis 03/11/2008 http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/comarcas/escalada-toma-altura-nuevas-instalaciones_418798.html

viernes, 6 de marzo de 2015

Presentació Lemonzilla al Naraniga!!!


Divendres al niga l'atac de les llimes!! Presentem una nova Cervesa Artesanal dels nostres amics de Cerveza Artesanal Tyris.
Lemonzilla Cervesa amb llimes fresques. La societat secreta de les llimes assassines té un pla per dominar el món. Vos presentem l’arma de exprimició massiva ... LEMONZILLAAA!
Aquesta ' particular' interpretació de la ' clara ', ' shandy ' o ' Radler ' l'elaboren amb fruits frescos de l'horta d'Alboraia

jueves, 5 de marzo de 2015

Dijous a la nit Jam session al Niga!!!


Dijous a la nit Jam Session al Naraniga Gastromusic amb el millor Jazz , Funk, Soul en directe!!!
Després d'esta farem un paronet per festes!!